pages

onsdag 17. februar 2016

Firmabesøk i Sankt Petersburg

Andre uke i februar dro Verte på nytt til Sankt Petersburg. Formål med reisen var å presentere vår samarbeid med SSU5 overfor potensielle kunder.
Det var gjort en rekke forberedelser i forkant av reisen og de siste justeringer på presentasjonen ble gjort de første dager sammen med SSU5. I tillegg hadde vi et lite felles skisseringsverksted på et konkret prosjekt i Sankt Petersburg. Dette med henblikk på å vise en alternativ løsning basert på en skandinavisk tilnærming til landskapsarkitektur.I forkant av reisen var det avtalt møter med to store aktører, LSR og NCC. Responsen var god på begge firmabesøk og Verte ser lyst på muligheten for skissering på konkrete prosjekter i Sankt Petersburg.

Direktør SSU-5 Sergey Homyakov presenterer partnerskapet, Verte landskap og arkitektur og SSU-5, for Russlands største eiendomsutvikler.. Konseptegninger for landskapsarkitektur for nytt boligprosjekt ble vel mottatt av ledelsen.
I tillegg til firmabesøk deltok Verte også på presentasjon- og nettverkssamling til Norsk-Russisk handelskammer og besøgte utdannelsesinstitusjoner i Sankt Petersburg, herunder State Forestry University. 

Samtale med leder for landskaps-fakultetet på State Forestry University
The team: SSU5 og Verte landskap og arkitektur

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar