pages

mandag 10. august 2020

Vil du bidra til å utvikle Nord-Norge?

Ekstreme værforhold krever et annet tankesett. Har du det som trengs for å overleve i nord? Verte landskap og arkitektur søker erfaren arkitekt (fulltidsstilling) samt barselsvikariat til sitt kontor i Alta.

Bli en del av teamet til Verte
Oppdragene våre er varierende og utfordrende enten det er landskap, bygg eller samfunnsutvikling i et område med krevende klimatiske forhold. Vi jobber mye med visualisering av prosjekter. Som ny kollega blir du sentral i en virksomhet med stort faglig engasjement i en flat organisasjonsstruktur.

Kompetanse og erfaring
Vi ønsker oss en kandidat som har utdannelse på masternivå og gjerne en del år erfaring fra tilsvarende stillinger. Du er en lagspiller som trives med, å jobbe tverrfaglig. Du tar også egne initiativ til å gjennomføre prosjekter og har gode ferdigheter innen formgivning og visualisering. 
Evnen til å lytte og søke etter de gode løsningene for våre kunder er viktig. Vi søker etter en person som er strukturert og ansvarsbevisst og som kan kunne kommunisere godt, både skriftlig og muntlig.
Det er ønskelig at du har erfaring fra prosjektledelse men ikke et krav.  

Ansvar og arbeidsoppgaver

Søkere med prosjektledererfaring kan forvente å får hovedansvar for ulike prosjekter hos oss. Samtidig forventes det at alle medarbeidere yter profesjonell kundebehandling og leverer kvalitet i hele forløpet fra kundekontakt via skisse til ferdige arbeidstegninger og løsningsforslag til våre kunder. I arbeidsoppgavene inngår også visualisering og modellbygging av prosjekter, herunder også BIM. Du vil få prosjekter som varierer fra enebolig til bygg opp til 10-15 000 kvadratmeter, utvikling av offentlig rom og utfordringer i det arktiske landskap.

Mer informasjon
For nærmere informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Henning Bek, tlf: 400 64 797 

Søknad med cv og referanser sendes til henning@verte.no snarest mulig - søknader behandles fortløpende.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar