pages

onsdag 19. oktober 2016

Kursinvitasjon: Bærekraftige byggeprosesser - Smart Constructions Byplanforum

Byplanforum i samarbeid med Nord-Norges Arkitektforening inviterer til kurs 2. november på vegne av Smart Construction Cluster. Kurset tar for seg temaet: Bærekraftige byggeprosesser

Vi har invitert noen av landets fremste fagpersoner på området for å vise frem et utvalg forbildeprosjekter fra hele landet, og snakke om bærekraftige og miljøvennlige konstruksjoner og materialvalg. 

Fokus på materialvalg vil bli økende i årene som kommer, også på forskriftsnivå. Vi ønsker at kurset skal gi deltakerene kunnskap og verktøy til å gjør gode vurderinger, både for miljøet, men også med tanke på de langsiktige økonomiske fordelene ved å føre et bærekraftig tankesett gjennom planleggingsfasen. 

Kurset retter seg til arkitekter, miljørådgivere, ingeniører, bestillere, planleggere, utbyggere, entreprenører og andre som arbeider med valg av materialer.

Kurset er planlagt å holdes på Thon Hotel i Alta og det vil bli servert lunsj. 

Kursavgift pr. deltaker: 

Ordinær kursavgift: 3 700,- pr. deltaker. 
Smart Construction Cluster medlemspris: 3 100,- pr. deltaker.

Dersom vi det blir færre enn 15 deltakere, vil kurset bli holdt i Verte Landskap og Arkitektur sine lokaler. Vi oppforderer til påmelding snarest, og gir 200,- avslag på kursavgift pr. deltaker dersom påmeldingen kommer innen mandag 24/10 kl. 16:00. 

Påmelding info:

// Navn på deltaker
// Mailadresse
// Bedrift

Sendes til: 

Nina K. Bellika


Mer info program og foredragsholdere finner dere i vedlagt dokument, på vår facebookside eller på www.smartconstruction.no/blogg/ .
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar